Последователи

събота, 28 септември 2013 г.

не е нормално това време

    Всеки втори полуидиот когото срещна ме осветлява по въпроса за времето. Аз телевизия не гледам, но все ще се намери кой да ми сподели излиянията на ухиления кретен по BTV. И как пък все не било нормално. Видиш ли лятото все е жега. Зимата е сибирски студ, а пролет и есен  - потоп. Като им кажат то телевизията че максималните градуси в Сандански ще са 38С и край - всички са в потрес. Е то в София повече от 33С няма да стане и то в 14 часа най вероятно, ма това са подробности. Пък зимата в Кнежа ...
     И сега пак - ненормално било, как така пък взе че застудя така внезапно през септември. И страшни слухове има - сняг през октомври ще вали. То по високите части дет си вали обичайно по туй време, ма кой ти гледа сега подробности, важно е паника да има.
     Адски ма кефят и кодовете. Жълт код!!! Бали го кво значи туй, ма е готино да са страхуваш. Друго си е около тебе с трепет в гласа да шушнат как е обявен код лай*ен.
     Код пембен за масова олигофрения обаче е много наложително да се въведе. Щото то вече никой не се напряга да мисли, само се пелтечи в захлас всяка глупост недоизяснена дето някоя "бгмама" е излепила във фейсбук. То недоклатените женки малко им трябва за да се докарат до истерия. Пък фейса е най-достоверен източник на информация, мани ги тия учени дето се опитват да ти обяснят кое как е. Земи си шушляка и зимната шапка и се метай смело навън докат не е станало - 50С.

Няма коментари:

Публикуване на коментар